Mostbet je sázková kancelář v České republice, která svým zákazníkům nabízí širokou škálu možností zábavy a výdělků. Naše společnost je jedním z lídrů v oboru, a to díky vysoké úrovni služeb, stejně jako atraktivním bonusům, akcím a promo kódům Mostbet pro nové i stálé zákazníky. Připojte se k nám také v naší pohodlné mobilní aplikaci a užijte si hru!

PostHeaderIcon Recenze v Hospodářských novinách

30. 1. 2013 vyšla v magazínu Hospodářských novin recenze na naši restauraci od Petry Pospěchalové - navštívit nás ji doporučil známý ekonom Tomáš Sedláček, který se u nás s rodinou při cestách do Bedřichova zastavuje. A rozhodně nebyla zklamaná - posuďte sami, celý článek si můžete přečíst zde...

Článek v Hospodářských novinách vyšel bez naší snahy o reklamu, Petra Pospěchová byla hostem jako každý jiný. O její návštěvě jsme se dozvěděli zhruba deset dní poté, kdy k nám přijel fotograf s prosbou o vyfocení interiéru k připravovanému článku. Ukázuje se, že se vyplatí mnohaletá snaha o vybudování restaurace s dobrým jménem, špičkové kuchyně, kde se používají jen kvalitní a čerstvé suroviny. Tudy vede cesta, na které se snažíme zlepšovat se každým dnem! Děkujeme za důvěru, která nás upřímně hladí po duši.

u smutnych min