Síla medvědího česneku
V přilehlém lese, v blízkosti křišťálově čisté vody přitékající z Jizerských hor se nám podařilo vypěstovat opravdu dostatečné množství této byliny, plné vitamínů a minerálů. Listy mají svěží zelenou barvu, jemnou chuť česneku, nemají ovšem takové následky jako klasický česnek.
Nejlepší je v čerstvém stavu, například k ochucení dresinků, těstovin, salátů, jemně nasekaný a v poslední fázi přidaný ke steakovým masům, nebo pomalu pečeným masům, je vhodným a vítaným společníkem při grilování.
Bylinky, zelenina a ovoceNastává opět čas brzkého ranního vstávání! Ptáte se proč? Mnozí z Vás již s radostí zaznamenali,že opět ožil trh s čerstvou zeleninou, bylinkami, sazeničkami a květinami. Vaření tedy dostává nový rozměr, z mladé zeleniny se vaří rychle a chuť je neopakovatelná. Díky této pozdní jarní době se v naší restauraci setkáte s bohatou chutí čerstvosti a vitamínů. Japonské nože KAIV průběhu kurzů vaření pracujeme s Japonskými noži Kai Pure Komachi. Jedná se o nože z vysoceuhlíkové oceli, držadlo je vyrobeno z barevného polypropylenu. Nože vynikají svou cenovou dostupností, kvalitou a ostrostí. Pokud budete mít zájem, nabízíme zprostředkování prodeje. Steaková masa z Jižní AmerikyZákladem dobrého steaku je kvalitní a zralé hovězí maso. Jednoduchá příprava.sůl, pepř a kvalitní olivový olej, prostě skvělá chuť. Francouzská drůbežDobré jídlo a vaření vyžaduje kvalitní suroviny. Jestliže dáváte přednost kvalitě stejně jako my, dovolujeme si vám nabídnout drůbeží masa z volného chovu. |