PostHeaderIcon Síla medvědího česneku

V přilehlém lese, v blízkosti křišťálově čisté vody přitékající z Jizerských hor se nám podařilo vypěstovat opravdu dostatečné množství této byliny, plné vitamínů a minerálů. Listy mají svěží zelenou barvu, jemnou chuť česneku, nemají ovšem takové následky jako klasický česnek.

Nejlepší je v čerstvém stavu, například k ochucení dresinků, těstovin, salátů, jemně nasekaný a v poslední fázi přidaný ke steakovým masům, nebo pomalu pečeným masům, je vhodným a vítaným společníkem při grilování.

cesnek

 

PostHeaderIcon Bylinky, zelenina a ovoce

Nastává opět čas brzkého ranního vstávání! Ptáte se proč?

Mnozí z Vás již s radostí zaznamenali,že opět ožil trh s čerstvou zeleninou, bylinkami, sazeničkami a květinami. Vaření tedy dostává nový rozměr, z mladé zeleniny se vaří rychle a chuť je neopakovatelná. Díky této pozdní jarní době se v naší restauraci setkáte s bohatou chutí čerstvosti a vitamínů.

trh

 

PostHeaderIcon Japonské nože KAI

V průběhu kurzů vaření pracujeme s Japonskými noži Kai Pure Komachi. Jedná se o nože z vysoceuhlíkové oceli, držadlo je vyrobeno z barevného polypropylenu. Nože vynikají svou cenovou dostupností, kvalitou a ostrostí. Pokud budete mít zájem, nabízíme zprostředkování prodeje.kai

Aktualizováno (Pondělí, 26 Březen 2012 13:20)

 

PostHeaderIcon Steaková masa z Jižní Ameriky

Základem dobrého steaku je kvalitní a zralé hovězí maso. Jednoduchá příprava.sůl, pepř a kvalitní olivový olej, prostě skvělá chuť.Steaková masa z Jižní Ameriky

Aktualizováno (Pondělí, 26 Březen 2012 13:19)

 

PostHeaderIcon Francouzská drůbež

Dobré jídlo a vaření vyžaduje kvalitní suroviny. Jestliže dáváte přednost kvalitě stejně jako my, dovolujeme si vám nabídnout drůbeží masa z volného chovu.Francouzská drůbež

Aktualizováno (Pondělí, 26 Březen 2012 13:20)